Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / hideg recept ( tálaláskor ) » Sajttekercs

felvitel dátuma: 2011-08-06 04:30:48       mai nézettség: 1       nézettség: 3659
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

30 dkg trappista sajt

15 dkg sonka vagy főtt füstölt tarja

4 db tojás

1 evőkanál mustár

1 evőkanál ecetes torma

őrölt fehér bors

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

Előkészítés:A tojásokat megfőzzük.A sonkát ledaráljuk.

Elkészítés:A tojásokat lereszeljük vagy villával összetörjük,elkeverjük a mustárral.Ízesítjük sóval,borssal.

A darált sonkát elkeverjük a tormával.A sajtot mikróban /vagy forró vízben/megolvasztjuk,hogy nyújtható legyen.Téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a sonkás majd a tojásos krémmel.Felgöngyöljük,szorosan alufóliába csavarjuk és a hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.

Ezt a receptet még húsvétkor csináltam meg a maradék sonka és főtt tojás elhasználására.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 káplár annan 2011 augusztus 06

nagyon szép munka ,ügyes vagy.

0/10 kautz1009 2011 augusztus 06

Köszi szépen!!

10/10 Haspók 2011 augusztus 14

Nyami!!Csak sajnos sosem kóstolhatom meg a tojásallergiám miatt,de a családnak egyszer elkészítem:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.