nagyon szép munka ,ügyes vagy.
30 dkg trappista sajt
15 dkg sonka vagy főtt füstölt tarja
4 db tojás
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ecetes torma
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A tojásokat megfőzzük.A sonkát ledaráljuk.
Elkészítés:A tojásokat lereszeljük vagy villával összetörjük,elkeverjük a mustárral.Ízesítjük sóval,borssal.
A darált sonkát elkeverjük a tormával.A sajtot mikróban /vagy forró vízben/megolvasztjuk,hogy nyújtható legyen.Téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a sonkás majd a tojásos krémmel.Felgöngyöljük,szorosan alufóliába csavarjuk és a hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.
Ezt a receptet még húsvétkor csináltam meg a maradék sonka és főtt tojás elhasználására.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!