12 db.szeletelt (lapka) sajt,
10 dkg reszelt sajt (Trappista),10 dkg sajtkrém,10 dkg vaj, 9 szelet gépsonka,
5 db tojás,
1 kiskanál mustár,
só,
fehérbors,
petrezselyem levél
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel.
A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem.
Szorosan feltekertem, fóliába csomagoltam és lehűtöttem.
Éles késsel szeleteltem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!