felvitel dátuma: 2015-03-16 11:52:32
mai nézettség: 1
nézettség: 1299
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
1 fejsaláta
1 liter tej
tejföl
liszt
zsiradék
1 kicsifejhagyma
fokhagyma
ételízeítő
só
kapor
Előkészületi idő: 15 perc
Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
elk: A salátátleveleireszedjük, megmossuk, széttépkedjükkézzel.
vékonyrántástcsinálunk a felhevítettzsiradékbanlisztetpirítunk. lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a tejfölt, tejetéskevésvizet. Csomómentesrekeverjük. Hozzáadjukazízesítőket, kaprot, ételízesítőt, sót, zúzottfokhagymát, és a hagymátamitfőzésvégénkidobunk a levesből.
mikorkezdmelegedni a leves, belerakjuk a salátát is, amígfelnemforr, addignéhamegkeverjük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.