1 fej zöldsaláta
1 tőkehalmáj konzerv
2 db főtt tojás
1 db kígyóuborka
1 fej lilahagyma
1 kávés kanál Petrezselyem
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 db Citrom
1 dl Olíva olaj
Az alaposan megmosott uborkát, a megtisztított hagymát és a keményre főtt tojásokat vékony karikára vágjuk.
A saláta leveleit apró darabokra tépkedjük vagy széles metéltre vágjuk. A halmájat lecsurgatjuk, az olajat salátástálba tesszük. Kevés olíva olajat, ízlés szerint sót, borsot, mustárt, citromlét adunk hozzá és simára keverjük. Hozzáadjuk a zöldségeket majd a tojást és végül a kis darabokra aprított halmájat. A salátát jól lehűtjük, tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!