Sárga borsó főzelék rántott gombával: 1 zacskó sárga borsó 2 gerezd fokhagyma 1 evökanál Só, 1 evökanál vegeta, Kis kávéskanál piros paprika Liszt Olaj Rántott gomba: 500 g gomba só Liszt Tojás Zselmemorzsa
A sárga borsó megmossuk. Azt felrakjuk egy lábosba 2x anyi vízzel mint a sárga borsó. Só vegeta és a fokhagymát meg összenyomva bele nyomjuk. És fözök kb 1 óráig. Addig megcsinaljuk a rántást: Liszt Olaj zsemle színűre pirítani és a pirospaprikát bele rakjuk amint a rantas kész és lehuzuk a tüzröl mert különben ha elöbb rakjuk bele megkeseredik meg ég. Amint kész megfött a sárga borsó bele rakjuk a rántást ha túl sűrű akor pici vízzet teszünk bele 2 rotyantani rajta és kész. A rántott gomba: A gombákat megpucolom és a szárát kitörölni és azt is megpucolom megsózom és álni hadjuk egy kicsit utána panírozom be a gombátyám liszt tojás morzsa és olaj ezt ugyanúgy a szarva is azt is bwpanírozom és ki sütöm isteni finom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!