Hozzávalók:
8 kg sárgabarack, ( kimagozva )
4 kg cukor
1 EK citromsav
1TK nátrium - benzonát ( púposam )
Elkészítése:
A barackokat megmosom eltávolítom róla a hibás részt barackhúst, egyszerűen húsdarálóval ledarálomA pürét felteszem a tűzhelyre, és olyan 90 percet főzzük. Ekkor hozzátesszük a kristálycukrot, kilóként 50 dkg és folyamatosan kevergetve, újraforrástól számítva, további 35 - 40 percig főzöm.Ha kész, belekeverjük a citromsavat, és üvegekbe töltjük.
, száraz dunsztban hagyjuk kihűlni
10 kg barack magozva 8 kg
4 kg cukor,munkát nem számitva kölség 3000 Ft
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!