A barackot kimagozom és felteszem kis fokozaton főzni, vigyázva, hogy le ne égjen. Mikor már puha, és jól szétfőtt, hozzáadom a málnát, és együtt 5 percig forralom.
Ezután kedvenc Tupperware Passzírozómmal átpasszírozom a gyümölcskeveréket.
A 7, 5 l-es Mesterszakács Főzőedénybe teszem, hozzáadom a befőzőcukrot, és a dzsemfixet is. Felforralom és forrástól számítva 5 percet magas fokozaton zubogva főzöm.
Leveszem a tűzhelyről és az időközben lereszelt marcipánt a TW Kézi Habverő segítségével, a dzsemhez keverem, majd végül a kis fiola narancsaromát is belekeverem.
Forrón tiszta, csírátlanított üvegekbe szedem, amiket azonnal lezárok, és fejre állítok, hogy a tetőn vákuum keletkezzen.
Miután visszaforgattam az üvegeket, mehetnek végleges helyükre.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!