1 csésze sárgaborsó (kb. 15 golyó lesz belőle)
3 csésze forrásvíz
csipet só
1 fej vöröshagyma
1 csipet szerecsendió
1 diónyi kókuszzsír
2 marék friss vegyes saláta aprólék
A sárgaborsót forrástól számított 1/2 óra alatt készre főzzük.
Közben felkockázzuk a hagymát, és megpirítjuk egy diónyi kókuszzsíron.
Mikor kész a sárgaborsó, ráöntjük a tetejére, és alaposan elkeverjük.
Ha kihűlt, a kezünkkel gombócokat formázunk belőle.
Tálaláskor feltétlen sok zöldet tegyünk alá. ( Kimondottan finom volt )
madárbegy salátával, medvehagymával, hónapos retekkel, és jégsalátával.
A petrezselyem is jól harmonizált vele.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!