Fél kg sárgarépa
2 db tojássárgája
1 mk só
2,5 dkg kókuszzsír
A sárgarépát megtisztítom, felkockázom, sós vízben puhára főzöm.
Leszűröm, robotgép aprítókésével pépesre aprítom, semmiképp se maradjon benne répa darabka.
Hozzáadom a 2 tojássárgáját, a kókuszzsírt és alaposan összekeverem. A burgonyapüré szerű masszát csillagcsővel ellátott habzsákba töltöm, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomok belőle. 200-210 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütöm 10-15 perc alatt. Frissen, melegen tálalom sültek, párolt húsok, de halak köreteként is kiváló.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!