( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A karfiolt rózsáira szedjük, alaposan megtisztítjuk.
A sárgarépát is megtisztítjuk és egy hullámos szeletelővel vékony karikákra vágjuk.
A répát és a karfiolt feltesszük főni.
Beleszórjuk a sót, borsot, tárkonyt és belerakjuk a kockát.
A lisztet a tejszínnel csomómentesre kavarjuk.
Ha megpuhultak a zöldségek, besűrítjük a tejszínnel és felfőzzük a levest.
Melegen tálaljuk.
Természetesen a hullámos szeletelő híján egy éles kés is megteszi, de érdemes vékonyra karikázni, mert a karfiol nagyon hamar megpuhul.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!