hmmmmm ez is finom!
0,5 kg hús
1fej hagyma
1 piros paprika
1sárga paprika
4 szelet császárszallonna
4_6db virsli
A pácléhoz:
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
5 evőkanál olaj
Az olajat elkeverem a citromlével, a zúzott fokhagymával.
A húst, felkockázom és egy éjszakára a marinádban a hűtőben tartom.
A hozzávalókat kockára vágom.
A húst a hagymát a paprikát, a császárszalonnát, a virslit váltakozva a nyársakra húzom és faszénparázs felett forgatva megsütöm
Mikor nincs grilezni való idő akkor kevés olajban megdinsztelem ,felöntöm paradicsomlével és puhára főzőm.Rizzsel vagy zsemlével tálalom!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!