3 db csirkecomb (15-15 dkg./db)
2 db nagy, vagy több kicsi vöröshagyma ( kb. 45 dkg. )
1 ek zsír
só bors
50 dkg krumpli
A csirkecombokat megtisztítjuk, papírtörlővel jól letörölgetjük, felforrósított zsíron mindkét oldalát hirtelen megsütjük, majd a tisztított, félkarikára vágott hagymákat beletesszük, sózzuk, borsozzuk, egy fél dl. vizet öntünk rá, takaréklángon pároljuk, közben néha megfordítjuk a combokat, ha szükséges pótoljuk a vizet.
Amikor már majdnem kész, a kimagozott félbevágott szilvákat hozzáadjuk, kicsit összeforraljuk és sós vízben főtt krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!