*4 szál Gyulai virsli
*1 nagy fej vöröshagyma
*1 kis doboz kukorica fele
*5 nagyobb tojás
*3 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet bors
A virslit felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát nem túl apró kockára vágjuk.
A kukoricát átmossuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni.
A tojásokat egy tálba ütjük és a sóval, borssal kicsit felverjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk.
A virslit a hagymával addig pirítjuk, míg utóbbi üvegessé válik.
Hozzáadjuk a kukoricát és jól átforgatjuk.
Ráöntjük a villával felvert tojásokat és tetszőleges keménységűre sütjük.
Ropogós héjú kenyérrel és friss zöldségekkel kínáljuk egy pohár tea társaságában.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!