4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
20 dkg csirkemáj
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
2 db tv paprika
2 db paradicsom
étolaj
őrölt fekete bors
1 tk. pirospaprika
só
ételízesítő
grill fűszer
Előkészítés: A hús szeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót , paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk.
Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!