Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 db kápia paprika
1 fej lila hagyma
2 szál újhagyma
8 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
só
grill fűszer
olaj
őrölt bors
Előkészítés: A karajszeleteket sózzuk,borsozzuk,grill fűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A paradicsomot, paprikákat, lila hagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk. Elkészítés: A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet mind a két paprikából és az újhagymából, két karika lila hagymát és két csík bacont. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük míg a sajt szépen megpirul. Köretnek friss joghurtos salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!