Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sertésborda színes töltelékkel

felvitel dátuma: 2013-03-15 14:01:25       mai nézettség: 1       nézettség: 1890
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

4 szelet sertéskaraj csont nélkül

1 szál újhagyma

1 db piros kaliforniai paprika

1 fej lila hagyma

10 dkg sonka

10 dkg trappista sajt

2 db medve sajt

őrölt bors

A panírozáshoz:

20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt

2 db tojás

20 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát, újhagymát, sonkát, lila hagymát apróra vágjuk. A trappista sajtot lereszeljük.

Elkészítés: Az apróra vágott sonkát, újhagymát, paprikát, lila hagymát összedolgozzuk a sajtokkal. A kiterített karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd összehajtjuk és bepanírozzuk. Teljes kiőrlésű rozslisztbe, felvert tojásba és teljes kiőrlésű zsemlemorzsába paníroztam.
Lassú tűzön, olajban kisütjük.
étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Káplár Anna 2013 március 15

Guszta, mint minden amit készítesz!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.