Hozzávalók: 1 db 800 – 900 g csülök (ez lehet füstölt is aki szereti) 10 dkg gépsonka, 10 dkg, füstölt szalonna, 25 dkg vajbab vagy ( tarkabab lehet konzerv is )20 dkg paradicsom, 20 dkg húsos paprika, 20 dkg gomba, 20 dkg uborka,és petrezselyemzöld. (nekem ez nem volt itthon így lemaradt róla)
A csülköt puhára főzni, só, foghagyma,és ételízesítővel, egy kiolajozott serpenyőben előmelegített sütőbe pirosra sütni, ha szükséges még sózzuk.
Ragu elkészítése: A szalonnát vékony csíkokra vágjuk,megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, felszeletelt paradicsomot, kicsumázott karikára vágott paprikát, valamint a gombát, és a hámozatlan, vastagabb szeletek re vágott,uborkát, végül a petrezselymet. Ízlés szerint , sózzuk, borsozzuk, és puhára pároljuk, a végén belekeverjük a főtt babot.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!