A hústmegmossuk, leszárítjuk, majdfelkockázzuk. A hagymátapróravágjuk, a paradicsomot, paprikákatfelaprítjuk.
A felhevítettzsíronmegfonnyasztjuk a hagymát, félrehúzzuk, megszórjuk a kétfélefűszerpaprikávalés 1 dl vízzelfelöntjük, zsírjárapirítjuk.
Ekkorrádobjuk a húst, fűszerezzüksóval, borssal, őröltköménnyel, hozzáadjuk a paradicsomotés a paprikákat is.
Lefedvekisebblángon 30 percigpároljuk, ekkorhozzáadjukazáttörtfokhagymát, 20 percalattkészrefőzzük. Énmindiglyukkalellátottüvegfedővelfedem le, ígysohanemkellpluszfolyadékkalfelöntenem a pörköltet, sajátlevébenpárolom.
Galuskávaléssavanyúsággaltálaljuk.
Szakács:
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.