Nagyon jól néz ki,bisztos fincsi is.köszönöm ki fogom próbálni!
Hozzávalók a piskótához: 7 tojás, 7 kanál liszt, 7 kanál cukor, fél csomag sütőpor.lekvár a kenéshez.
Töltelék hozzávalói: 50 dkg. túró, 20 dkg. cukor, 3 dl. habtajszin, fék csomag zselatin fix,gyümölcs.
Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport, és a tojások kemény habját. Zsírozott ,liszttezett tepsiben megsütjük. Vizes konyharuhára felcsavatjuk, majd elkészítjük a tölteléket.
A habtejszint a cukorral és a fixálóval keményre verjük. Óvatosan hozzákeverjük a jól áttőrt túrót.Belekockázzuk a gyümölcsöt, bele forgatjuk a masszába.Közben a piskótát megkenjük lekvárral, felcsavarjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Egy gömbölyű tálat kibélelünk folpak-kal, majd körbe rakjuk a piskóta szeletekkel. Közepébe halmozzuk a túrós masszát, befedjük a maradék piskóta szeletekkel,és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcára borítjuk, lefejtjük óvatosan a folpakkot, és lehet szeletelni
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!