Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkemell filé
1 cs. snidling
4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
10 dkg bacon vagy sonka
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A snidlinget és a bacont vagy a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal .Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük.
Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá.:)))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!