pici cukor csoki szirup a tetejere izesiteshez: rum durvara tort dio
Előkészületi idő: 30 perc
Sütési idő: 30 perc
Elkészítés:
elkeszitese:
A tojássárgájákatkikeverjük a cukorfelévelés a vízzel.
A fehérjét a cukormásikfelévelhabosraverjük.
A sárgájáhozkeverjük a lisztetés a sütőport, majdegylyukasközepűkanállal a keményrefelvertfehérjehabot is hozzátesszük. A felétegy (kb. 24 x 34 cm-es) tepsibeöntjük, a másikfelébekakaótkeverünk.
Mindkétpiskótát 170 fokon, tűpróbáigsütjük.
Közbenelkészítjük a pudingokat.
Alulra a kakaós piskóta kerül ,meglocsoljuk ovatosan keves rummal es megszorom keves dioval., rákenjük a vaníliapudingot. Erre jön a másik piskóta lap,meglocsolom keves rummal,majd megszorom keves dioval és a csokipudingot rakenem.
Mehet a hűtőbe egy fél órára.
Felverjük a tejszínt és a csokipuding tetejére kenjük a habot.
még egy kis időre a hűtőbe tesszük. 10. talalas elott csoki sziruppal meglocsolom
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.