felvitel dátuma: 2012-01-02 23:17:14
mai nézettség: 1
nézettség: 3609
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
40 dkgTrappistasajt
5 dkgvaj/margarin
20 dkg (natúr) krémsajt
2 dbfőtttojás
1 ek. mustár
só, őröltfeketeborsízlésszerint
15 dkggépsonka
1 csokorpetrezselyemzöld
Előkészületi idő: 15 perc
Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
A vajat/margarint a krémsajttalsimárakeverjük. Hozzáadjuk a két, villávalösszetörtfőtttojást, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. A felaprítottpetrezselymet is hozzákeverjük a sajtkrémhez.
A Trappistasajtotegydarabbanforróvízbetesszük, mégpedigolymódon, hogyegyzacskóbatesszük a sajtot, ésfakanálsegítségévellógatjuk a forróvízbe. Lassútűzönaddigfőzzük, amígformálhatóanpuhalesz. Ekkorkiemeljükzacskóstul, ésfolpackottéve a sajtaláésfölé, vékonylappányújtjuk. A kinyújtottsajtotkirakjuk a sonkaszeletekkel, majdrásimítjuk a sajtoskrémet, ésfelcsavarjuk.
Nagyon finom,régebben már csináltam,ideje újból megcsinálni,puszi:)
0/10 Hani 2012 január 03
Köszönöm szépen!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.