Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sonkás, túros pogácsa

felvitel dátuma: 2011-12-23 09:10:48       mai nézettség: 1       nézettség: 1449
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Fél kiló túró (juhtóró v. tehéntúró, de lehet vegyesen is)

20 dkg vaj

2 kiskanál

35 dkg liszt

2 dl tejföl

1 cs élesztő

füstölt szalonna (kb 20 dkg)

füstölt sonka, vagy tarja (kb 20-3o dkg)

20 dkg füstölt sajt
 

Előkészületi idő: 120 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk,Közben a szalonát pörcsösre megpirítjuk a kockára vágott sonkával vagy tarjával. A liszthez hozzáadjuk a szalonnás, sonkás zsíradékot, a tejfölt, a vajat és a felfuttatott élesztőt, és a .sót És mindezeket az anyagokat összedolgozzuk. (összegyúrjuk)

Ez nem egy hagyományos pogácsa tészte lesz, mert tapadni fog az edény falához. Másfél órát kell keleszteni. Majd lisztezett deszkán kiszagatni. A pogácsa tetejére füstölt sajtott kell reszelni, valamint pár szem durva sóval is meg lehet szórni a tetejét. 200 fokon kb 20-30 perc a sütés ideje.

Szakács: Éva


Film link: http://www.receptlap.hu/kepek/128x128/132462784847872.jpg

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.