lilahagyma: 16 dkg
paradicsom:16 dkg
uborka:16 dkg
zöIdpaprika:16 dkg
feta sajt: 16 dkg
olivaolaj: 1 dl
só: csipetnyi
A megtisztított zöldségeket kockára vágjuk, kevés olivaolajjal összekeverjük, majd tálalás előtt a tetejére kockára vágva vaqy reszelten a fetasajtot helyezzük arányosan elosztva.
Ez a kiváIó saláta bármely rostonsült finom kisérője vaqy előéteI lehet.
Tálalásig hűtőben tároljuk, ha van lehetőség akkor 10 órával előbb készítsük el a salátát tálalás előtt. Az a jó, ha egy kicsit összeérik a saláta.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!