1 kicsontozott csülök (80 dkg)
1 nagy vöröshagyma
4 evőkanál olaj
1 evőkanál liszt
1 üveg világos sör
1 evőkanál borecet
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt bors
1 babérlevél
csipetnyi cukor
Őrölt szerecsendió
szegfűbors
gyömbér
1 kiskanál majoranna
só
A csülköt 1.5 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és az olajon a hússal együtt megpirítjuk, a liszttel meghintjük és tovább pirítjuk, majd ráöntjük a sört.
Az összes ízesítőt és fűszert rászórjuk, lefödve kis lángon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk, közben gyakorta megkeverjük. Utána tepsibe terírjük és forró sütőben 10-15 perc alatt megpirítjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!