A karajt megmossuk, majd a bőrt bevagdossuk rajta.
A szalonnát „beirdaljuk” és egy magas falú sütőedény aljába tesszük őket.
A húsba bedörzsöljük a fűszereket ízlés szerint, majd rárakjuk a szalonnára bőrrel felfelé.
Kevés vizet öntünk alá, kevéske sörrel meglocsoljuk, lefedjük és magas hőfokon elkezdjük sütni.
Ahogy puhul, időnként a szalonnával megsimogatjuk a bőrt és mindig kevés sört öntünk rá.
Többször megismételjük, majd ha a hús már puha, levesszük a fedőt, még egyszer meglocsoljuk sörrel (kb.3/4 doboznyi fogy el összesen) és lejjebb vesszük a hőfokot, hogy piruljon a bőr.
Néha még megsimogatjuk a szalonnával, csurgatunk a tetejére a sörös szaftból, aztán ha már szép színe van lekapcsoljuk.
Rizzsel vagy krumplipürével és sörrel tálaljuk!