Hozzávalók
3 dl langyos tej, ebből fél dl tej pici cukor felfuttatni 40 g friss élesztőt, 2 teáskanál só, 15 dkg, Graham liszt, 20 dkg teljes kiőrlésű liszt, 10 dkg finom liszt.8 dkg ráma, + 5 dkg ráma a tészta kenéséhez, 1 egész tojás és szezámmag
A hozzávalókat jól kidolgozni,végén a 8 dkg rámával is, (ennek a tésztának nem szabad keménynek lenni ) duplájára keleszteni kinyújtani az 5 dkg rámával le keni összehajtani felőröl középig, aluról középig, és oldalról egyik és a másik végét ráhajtani, majd hagyni meg kelni. Majd 1 cm elnyújtani négyszögekre vágni virslivel, sajttal meg tölteni ,tepsiben egy 10 – 15 percet keleszteni , tojással lekeni, szezámmaggal megszórni , és előmelegített sütő, közepes hőfokon kell 180.fok 40 -45 percig
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!