Hmmm, nagyon fincsinek tűnik! Szinte érzem a jó ízét a számban!!! egyszerű és nagyszerű! Köszi , elmentem a receptet!!
1kg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
egy fej vöröshagyma
1 kis konzerv paradicsompüré(70g)
1 húsleves kocka
30 dkg zöldpaprika
só
A felaprított szalonnát megsütjük és a lábasban hagyjuk.A zsírjában a hagymát megpároljuk.Beletesszük a paradicsompürét,felengedjük vízzel.Hozzátesszük a leveskockát.Várunk,amíg feloldódik,majd beletesszük a kockára vágott burgonyát és a paprikát.Lassú tűzön megfőzzük,majd lövid lére engedjük.Esetleg néhány darab főtt krumplit szétnyomva tovább lehet sűsíteni. Sült kolbász vagy tükör tojás illik hozzá feltétnek.De önmagában is jó friss kenyérrel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!