Fantasztikusan jó receptnek tartom, zöldség, sajt, szalonna a legjobb párosítás, és hamar elkészíthető. Gratulálok.
1 cs zöld spárga
1 cs baconszalonna
1 cs szeletelt sajt (füstölt is lehet)
Nagyon egyszerű elkészíteni és isteni finom.
A spárgákat megtisztítom, a fás részt eltávolítom, majd megsózom (enyhén, mert a baconszalonna is sós), borsozom.
3 spárgát összefogok és először a sajttal, majd a baconszalonnával körbetekerem. Arra ügyeljünk, hogy nagyjából mindenütt körbe legyen tekerve a spárga.
Egy tűzálló tálba helyezem őket és előmelegített közép meleg sütőben addig sütöm, míg a baconszalonna szép pirosra sül (kb.30 perc).
Ennyi idő alatt a spárga is finom puha lesz.
Még melegen tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!