A meghámozott, megmosott spárgát feldaraboljuk minél kisebb darabokra. A már forró vízbe helyezzük, majd főzzük. A vajból vagy zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a levesbe, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük és ezt még átfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.