Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hal ételek recept » Spárgával sült pisztráng zöld fűszeres habbal

felvitel dátuma: 2015-05-21 11:19:49       mai nézettség: 1       nézettség: 1809
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg pisztráng (2 db)
1 kg spárga
0.5 dl olívaolaj
1 db citrom
10 dkg vaj
2 db tojás sárgája
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem zöld
1 csokor kapor
1 csokor metélőhagyma
őrölt bors
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A konyha kész halat oldalanként 4-5 helyen bevágom.
Kívül, belül bedörzsölöm sóval, belsejébe citrom karikát helyezek és kiolajozott tepsi közepébe teszem.
Köré rakom a rostos héjától megtisztított spárgákat, meglocsolom olajjal, megsózom és sütőben 30-40 perc alatt 180 fokon megsütöm.
Közben elkészítem a fűszeres habot.
Ehhez felaprítom a zöld fűszereket és habbá verem a tejszínt.
A vajat kissé megolvasztom, belefacsarom fél citrom levét, sózom borsozom és fakanállal elkeverem.
Hozzáadom a tojás sárgáját, jól beledolgozom, majd beleöntöm a tejszínhabot, a felaprított zöld fűszereket és óvatosan egybeforgatom a tojásos masszával.
 
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.