-1 csomag lasagne tészta,
- 250 g fagyasztott spenót, frissből 50 dkg
- 4 gerzd foghagyma,
- víz,
- pici tej,
- olíva olaj,
-1 maréknyi tökmag, maréknyi szezámmag,
- 4 evőkanál tejföl
A spenótot fel rakom főzni, mintha főzeléket készítenék. Teszek bele vizet, sót, borsot, foghagymát, pici tejet. A lasagne tésztát egy tepsi aljába fektetem, alá kis olíva olajat öntök.
Erre ráteszem a spenótos mártást, majd ismét tészta, így folytatom, míg el nem fogy minden. A teteje öntet, amelyre plusz foghagymás tejfölt. Erre rászórom a tökmagot és a szezámmagot.
Az egészet beteszem a sütőbe, készre sütöm!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!