Hozzávalók:50 dkg darált keksz,4 evőkanál kakaópor,25 dkg margarin,15-20 dkg cukor,2 dl tej,rum vagy rumaroma ízlés szerint,2 tábla tortabevonó,2 evőkanál olaj.
A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük.
Egy edényben a margarint,a cukorral,és a tejjel összemelegítjük amíg a cukor,és a vaj el nem olvad.
Ezt ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre,és hozzáadjuk a rumot vagy a rumaromát.
Jól összekeverjük a masszát,és egy tepsibe vagy jénaiba nyomkodjuk.
Én egy 23X24 cm-es formát alakítottam ki belőle.
Betenni a hűtőbe,míg a csokoládémáz elkészül.
Gőz felett 2 tábla tortabevonót 2 evőkanál étolajjal felolvasztani,rákenni,hűtőbe rakni,és forró vízbe mártott késsel szeletelni!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!