Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Karácsonyi ételek receptek » Sükösdi halászlé

felvitel dátuma: 2011-02-11 14:07:19       mai nézettség: 1       nézettség: 2515
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

ponty hal: 2 kg 
közepes hagyma: 6 fej
őrölt édes paprika: 3 evőkanál
csípős őrölt paprika: 1 evőkanál
pirosarany: 1 tubus
só: csipetnyi
vörösbor: 4 dl
cseresznyepaprika: 2 db
bors vagy delikát: csipetnyi
víz: 3 l
gyufatészta: 40 dkg

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

A megtisztított, ujjnyi vastagságra felszelt halat besózzuk, és egy órát állni hagyjuk.
A hagymát megtisztítjuk, apróra daraboljuk, és feltesszük főzni a vízbe kb. 15 percig.
Beletesszük a halat, a vörösbort, s amikor elkezd forrni, beletesszük a paprikát és a fűszereket, idény szerint zöldpaprikával is ízesíthetjük.
A forralástól számítva 30 percig főzzük.
A megfőzött gyufatésztával tálaljuk, amelynek a levéből, önthetünk a halászlébe, ami így sűriti.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.