Nagycsaládos anyukaként néha muszáj olyan recepteket készítenem, ami egyszerű és gyorsan megvan.
Én paleozok, ezért a köret önmagában az alma, de a férjemnek azért készítettem hozzá rizibizit.
A tálalás is önmagában készült, mivel nem állná meg a helyét paleoban, ha nem megengedett köret lenne tálalva.
Köret nem paleosoknak: pl. rizibizi
A csirkecombokat megtisztítom és a zsírosabb darabokat levágom róla, nem szeretem. A tepsi alját pici zsírral kikenem, majd megfűszerezem a csirkecombokat. Az almákat elnegyedelem, de félbe is lehet hagyni, aztán belehelyezem az almákat és a csirkecombokat a tepsibe. Nagyon pici vizet öntök alá. Fóliával lefedem. Előmelegített sütőben sütöm 200 fokon kb. 50 percig, megnézem, hogy megpuhult-e már a comb, aztán leszedve a fóliát hagyom pirulni mindkétoldalát.
Ezt önmagában is tálalhatjuk az almával. Én nagyon szeretem, sokat csinálok magamnak, de a férjemnek köretként rizibizi.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!