Ez egy szuper ötlet dogozó nöknek akiknek az idejük szinte minden perce be van osztva
Hozzávaló: 1 kg. hagyma, 20 gdk. zsír, + kevés olvasztott zsír a tetejére.
Elkészítés: A hagymát megpucóljuk, mossuk, és robotgépben összedaráljuk. Lábasba téve beletesszük a zsírt, és állandó keverésmellett megpároljuk, nemkell készre sütni, maradjon világos színe.Fórrón üvegekbe tesszük, tetejére olvasztott zsírt teszünk, és csak akkor zárjuk le a tetejét, ha a zsír megfagy. Én mikor már hült egy kicsit, hűtőbe tettem, elöbb megdermedt a zsír a tetején. Kiválóan alkalmas pürköltekhez, gulyás alaphoz, főleg ha sietünk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!