A hagymátízlésszerintfelvágjuk /kocka, félfő, karika/.
A zsírtfelhevítjük, rádobjukazegyikhagymátésmegdinszteljük, majdlehúzzuk a tűzrőlésbelekeverjük a pirospaprikát.
A felkockázottabáltvértbeleöntjük, sózzuk, megszórjukmajorannávaléskevergetvefőzzük.
10 percutánrátesszük a megmaradthagymát, frissenőröltborsotésaddigfőzzük, amígelfőróla a víz /zsírjárasül/ és a hagymamárpuha, de mégnemfőttszét, a vérpedigmegkeményedikkicsit.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.