Szuper!!:))
4 szelet tarja,
10 db csirkeszárny,
4 db pulyka mell filé
borsos fokhagymás fűszerkeverék,
szárnyas fűszerkeverék,
só
olaj
Eddig a hagyományos módon fűszereztem a husaimat:
Só
bors
delikát kömyény.
Mivel nyertem sok-sok fűszert szívesen kipróbálom őket!
Nagyon finomak lettek a husok!
A husokat előkészítem:
sózóm és megszóróm a fűszerkeverékekkel.
Állni hagyon hogy jól bevegye az ízeket, majd megsütöm!
Most Wokban készült tettejét fóliával letekartam így szép piros és ropogós lett a szárny.
A csirkemell mamar megsül ezért szívesen dolgozok vele!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!