Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

felvitel dátuma: 2011-02-13 13:47:40       mai nézettség: 3       nézettség: 2158
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db kacsacomb
2-3 gerezd fokhagyma
só, szárnyas fűszer keverék
1 kg  burgonya
fokhagymás szósz  olaj a burgonya sütéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A kacsa combokat meg tisztítjuk, fokhagymával megtüzdeljük, enyhén sózzuk, és bedörzsöljük a szárnyas fűszerkeverékkel.
Egy tálkában lefóliázva egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap cserép tálban 90 percig sütjük, majd tetejét le vesszük és még 15 percig pirítjuk a bőrét.

Sült  burgonyával és fokhagymás szósszal tálaljuk.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.