80 dk savanyú káposzta,
4 szelet mangalica fehér szalonna,
kb 15-20 dk házi füstölt szalámi,
4-5 szelet kolozsvári húsos szalonna
2 ek zsír
Egy jénaiba, zsírt teszek olvasztva, egy réteg savanyú káposzta, rá a mangalica szalonna beirdalva és egy kevéske szalámi, hogy mindenhol legyen valami.
Majd újabb réteg káposzta, rás a kolovvári szalonna szeletelve, beirdalva, rá ismét káposzta és arra a szalámi karikák, vagy ahogy sikerül.
Majd újra a káposzta, rá a jénai teteje és mehet a sütőbe. Teljes lángon sütöttem (ill hőlégkeveréssel a középső rácson)
Majd mielőtt kivettem volna 5 percig fedő nélkül.
Héjjában főtt krumplival.
Isteni finom reggelink volt.
Próbáljátok ki, nem bánjátok meg!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!