4 pár virsli, 8 tojás, 1 fej hagyma, 100g vékonyra szelt káposzta, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, kapor, petrezselyem.
A hagymát felszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd pár csepp olajon pároljuk. A virslit lebőrözzük, (ha juhbeles nem) hosszában kettévágjuk, beirdaljuk, majd a hagymára téve rövid ideig sütjük. a virsli rövid idő alatt készre sül. A virslit kivéve, gyalult, vagy keskeny szeletekre vágott káposztát teszünk a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk fedő alatt, míg megpuhul. Ráütjük a tojásokat, zöld fűszereket szórunk rá ízlés szerint, és készre sütjük.
Gyors, kiadós vacsora.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!