Nagyon szép és fincsi, nyamiiiiiiii!
1 cs. Tante Fanny pízzatészta / 400 gr.-os /
1 db kis cukkíni
1 közepes vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
1 sárga, 1 piros és 1 zöld színű zöldpaprika
1 evőkanál vaj vagy kókuszzsír
csipet só
1/2 mokkáskanál bors
10 szem zöld, magozott olivabogyó
A Tante Fanny pízzatésztát azonnal felhasználhatjuk, amint kivettük a hűtőből.
Szétnyitjuk, majd 7 x 7 cm-es négyzetekre vágjuk a tésztát. 1 cm-el beljebb csinálunk egy bevágást párhuzamosan az oldallal és a sarkot az elenkező sarkokra hajtjuk.
Tojással megkenjük és előmelegített sütőben megsütjük.
A zöldségeket a hagymás, fokhagymás zsiradékon puhára pároljuk.
A fűszerekkel ízesítjük, majd a kihült tészta kosárkák közepére halmozunk egy -egy evőkanálnyit.
A tetejére felvágott olivabogyót teszünk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!