Nagyon jól nézki ezt kipróbálom
Hozzávalók:1 kg. alma, megpucolva, lereszelve, 20 dkg.-os babapiskóta, 2 cs. vaniliás puding,5 dl. víz, 2 - 3 evőkanál cukor, negyed citrom leve.1 csipet fahéj, 3 dl. habtejszin.
Elkészítés: Az almát 2 dl. vízzel,és a cukorral megpároljuk, közben a pudingot a maradék 3 dl, vizzel csomó mentesre keverjük.Ha az alma megsült, hozzá öntjük a pudingot, majd 5 percig még főzzük, állandó keverés mellett.Egy tálat , vagy torta formát kibélelünk baba piskótával, majd még melegen ráöntjük az almás krém felét. megint piskóta, majd az alma másik fele. Tetejére a tejszint kemény habbá verjük, és kakaó porral meghuntjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!