Hozzávalók:
1l.tej
2 cs. vaníliapuding
1 púpos ek. liszt
20 dkg kókuszreszelék
20 dkg eritrit-srevia por(az egész sütihez)
1 tábla diabetikus ét csoki
5 dkg vaj
4 dl. habtejszín
40-50 dkg gyümölcs(málna)
Elkészítés:
A csokoládét lereszeljük és a kókuszreszelékkel összekeverjük,majd egy tepsibe(tálcára)terítjük.
6 dl.tejet felteszünk főni 20 dkg édesítővel,a pudingokat és az 1 ek lisztet 4 dl tejjel simára keverjük,majd a forró tejjel összefőzzük,levesszük,óvatosan megkóstoljuk,ha szükséges édesítjük és azonnal hozzákeverjük a vajat,amit jól eldolgozunk benne és a tepsiben lévő alapra egyenletesen elterítünk,majd hűtjük.
Ha kihűlt a pudingunk,rárakjuk a megtisztított lecsurgatott málnát,a tejszínhabot 10 dkg édesítővel kemény habbá verjük,ha szükséges édesítsük még és a puding tetejére kenjük.
Felszeleteljük,vagy csíkokra vágva feltekerjük,a tepsi alján maradt csokoládés kókuszreszeléket a tetejére szórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!