Elkészítés:
A combokat megmossuk ,majd besozzuk es betesszuk a sutozacskoba.Azoldsegeket szinten megpucoljuk,megmossuk,osszevagjuk es betesszuk a sutozacskoba a combokhoz.Egy kis talba teszek kb 5 ek olajat es izesitem vegetaval es borssal,majd osszekeverem.Ovatosan a zoldsegekre es a combra locsolom a fuszeres olajat es a zacskot jol lezarom.A lezart sutozacskot ovatosan nehogy kiszakadjon beteszem egy hoallo edenybe ,es 180 fokra elomelegitett sutoben sutom kb 60 percet,majd kiveszem a tepsit es hosszaban kivagom a zacsko oldalat es kb 20 percre visszateszem a sutobe mig nem lesz piros.ha azt szeretnenk,hogy pirosabb legyen akkor ovatosan boritsuk ki a zoldseges combokat a tepsibe a level eggyutt es ugy sussuk pirosra kb 20 perc alatt.amikor a sutozacskot felvagjuk vigyazzunk a forro goz ne egesse meg a kezunket!!! Az olaj fuszerezesenel vegyuk figyelembe,hogy a combokat besoztuk,nehogy elsozzuk a vegetaval!
Szakács: evi