Nagyon jó a recept megfogom csinálni és főleg ,hogy a Tupperware termékeket használhatom!!
Az uborkát jól megsikáljuk, megmossuk az Óriás Kelesztőben. A hagymát az Új Generációs Konyhai Késsel megpucoljuk úgy, hogy a gyökerét rajta hagyjuk, mert szeleteléskor így nem esik szét a hagyma.
Az uborkát és a hagymát vékony karikára szeljük a Konyhaművész Kézvédős Szeletelővel a 10 l-es Tálalókészlet Tálba.
A Konyhaművész Mérőkancsóval kimérjük a hozzávalókat, a sót, cukrot, ecetet, vizet.
Rátesszük a hagymás uborkára. Jól összekeverjük és 1 nap állni hagyjuk, közben többször megkeverjük.
Üvegekbe rakjuk, lezárjuk, és végleges helyére tesszük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!