Nagyon szép és finom!!!!!!!!
Tészta hozzávalói:50dkg, liszt,3 dl. tejföl,2 tojás,só,25 dkg. margarin.
Krém hozzávalói:8 dkg. margarin,só,2 tojás 8 dkg. reszelt sajt,8 dkg. liszt,/rétes liszt/,fél liter tej
1 tojás a kenéshez + sajt a henpergetéshez
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk,és lisztezett deszkán 1 órát pihentetjük.Utána vékonyra nyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, majd tepsibe tesszük.Tetejét tojással megkenjük,és lassú tűzön szép pirosra sütjük.
Krém:2 tojást kikeverjük a rétes liszttel,hozzáadjuk a sajtot,és a fél liter tejet.Sűrűre főzzük.A tűzről levesszük, teszünk bele 8 dkg margarint,és tovább keverjük,míg a margarin el nem olvad.A krémet a két pogácsa közé kenjük úgy , hogy hogy egy kicsit kifollyon,és reszelt sajba meghempergetjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!