Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Szalonnás padlizsánragu penne tésztával

felvitel dátuma: 2011-08-09 15:15:50       mai nézettség: 1       nézettség: 2736
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4db padlizsán

5-6 db paradicsom

2db paprika

1 fej vöröshagyma

2 db zellerszár

20dkg penne tészta

őrölt bors, , fűszerek.

néhány szelet füstölt szalonna.

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

 
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A padlizsánt felkockázom, lesózom.

A vöröshagymát tisztítás után felkarikázom.

A paprikát csumázás után felkarikázom.

A zellerszárat felaprózom.

A paradicsomokat néhány percre forró

vízbe dobom, majd hűtés után leszedem a héját, feldarabolom.

Megdinsztelem kevés zsiradékon a hagymát, beleteszem a paprikát és a zellert,majd a paradicsommal összefőzöm.

Megsütöm a szalonnát.

Kinyomkodom a padlizsánt, forró olajban megsütöm.A szalonna zsírjából teszek az olajhoz.

Kifőzöm a tésztát.

A megsült padlizsánt hozzákeverem a lecsós részhez.

 

 

 
Szakács: Arenka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 augusztus 09

Aranka, ez nagyszeru! A szalonna is johet!!!!!!!!

0/10 Arenka 2011 augusztus 09

Ízletes volt, nagyon.

0/10 Éva Schlettné Vanatka 2012 augusztus 11

guszta

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.