A fenti recept alapján készítettem el. Finom lett, máskor is meg fogom csinálni.
1 kg sertés tüdő mag abálva,csíkokra vágva,1 fej hagyma fel kockázva,4-5 ferezd zúzot fokhagyma,2 db babérlevél,1 kanál cukor,só,bors,majoránna,1 db csemege vagy kovászolt uborka apróra vágva.3 dl tejföl,2 csapott evőkanál liszt,ízlésszerint mustár.
1 kanál zsírban a hagymát meg fonnyasztom,bele teszem a cukrot mit meg karamellízálók.belerakom a tüdőt.a füszereket,uborkát,fokhagyma pépet,kevés abáló lévek fel engedem,össze forralom,közben a tejfölből,lpsztből.mustárból habarást készítek.és a tüdőre őntöm.a habarással is ki forralom.főtt tésztával vagy zsemlye gombócal tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!