Fél kg szamócát felszeletek, lábosba teszem, hozzá 3 evőkanál barna nádcukrot, 2 csomag vaníliás cukrot adok.
Körülbelül 10 percig főzöm, kevergetem.
1 evőkanál étkezési keményítőt 1,5-2 dl vízben feloldok, hozzákeverem, hűlni hagyom.
A krém: 50 dkg mascarponét ízesítek 3 evőkanál barna nádcukorral, csipet fahéjjal, 1 bio citrom héjával, levével.
2 kis doboz habtejszínt felverek habbá, és hozzákeverem a mascarponéhoz. Krém állagú legyen.
18-20 db babapiskótát eltördelek vagy kissé összetöröm, és rétegezem, piskóta, szamóca, mascarpone krém.
Tetejére étcsokit reszeltem, lehet pisztáciát is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!